Ugrás a tartalomra

Dr. Mocsári Gergely

fogorvos

Kedves Érdeklődő!

 

2016-ban diplomáztam a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Még abban az évben Budapestre költöztem, és a kezdetektől fogva részt veszek az állami és a magán fogászati ellátásban. 

 

A szakmámban eddig eltöltött évek során kiváló kollégáktól tanulhattam, 5,5 évig mentoráltként volt lehetőségem egy nagy tapasztalattal rendelkező fogpótlástan szakorvos mellett dolgozni Érden. Elsajátíthattam tőle egy komplex orvosi szemléletet, hogy nemcsak egy-egy fogat gyógyítunk, hanem a kezeléseink során figyelembe vesszük a páciens egészségügyi állapotát, korábbi leleteit, beavatkozásait, céljait és elvárásait, hogy a számára lehető legjobb megoldás mellett tudjunk dönteni.  

 

2021-ben a Semmelweis Egyetemen endodontia szakfogorvosi képesítést szereztem. Ez a modern fogmegtartó kezeléseket jelenti, valamint, ha már elkerülhetetlen a gyökérkezelés, akkor a nemzetközileg elfogadott legújabb kezelési módokat és technikákat alkalmazva a fogat megmentsük, hogy azok gócmentes állapotban minél hosszabb ideig megmaradjanak.

 

Folyamatos továbbképzések biztosítják a munkám magas szakmai színvonalát, mivel a fogászat is egy dinamikusan fejlődő tudomány. Kiemelten fontosnak tartjuk a betegségek kialakulásának megelőzését, ezért kérem Önöket, hogy ne csak fájdalom esetén keressenek fel minket, hanem féléves-éves kontrollokon is vegyenek részt.